De Dokterspraktijk maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. meer info

Ondersteuning

Ondersteuning

 29 Irma 1  24 Ingrid 1  27 Marion 1
Irma van de Laar  Ingrid Kuijpers  Marion Erkelens

 

Zijn de praktijkassistentes. Zij zijn de schakel tussen jou en jouw dokter. Zij zullen samen met je er voor zorgen dat je de afspraak krijgt die nodig is. Altijd snel en zo nodig dezelfde dag of tussendoor. Als je aangeeft wat je wilt kunnen zij daar rekening mee houden. Bij hen kunt je ook terecht voor oren uitspuiten, hechtingen verwijderen en wondverzorging. 

 19 Tamara 1
 

Tamara Wullems is in de Dokterspraktijk als praktijkondersteuner werkzaam. Zij heeft een speciale hbo-opleiding gevolgd. Bij haar kunt u terecht voor controles bij suikerziekte, hoge bloeddruk en andere hart- en vaatziektes.

 

       
   42 Henry  37 Gerard Borch wide  
   

Henry van Rijt is werkzaam als Poh-GGZ. Jouw huisarts kan je naar hem verwijzen voor begeleiding bij psychische klachten. 

 

Gerard Bosch ondersteunt de Dokterspraktijk bij administratieve zaken.

 

 

   11 Josien van Geffen  DSC8942 5 06 juli 2020  
  Kim Wijnen heeft 15 jaar deel uitgemaakt van ons team. Zij is tot ons grote verdriet op 25 september overleden. Zij en wij wisten dat dit gezien haar gezondheid kon gebeuren, maar uiteindelijk gebeurt het dan toch heel onverwacht. Haar nuchterheid, haar altijd goede humeur en zeker ook haar onverminderde levenslust gaan wij erg missen.