Spreekuur
Je kunt op afspraak gebruikmaken van ons spreekuur. Onze assistente stelt je enkele vragen over je klachten en over de spoedeisendheid daarvan. Op basis daarvan bepaal je samen met de assistente of en wanneer een gesprek met de dokter gewenst is. Maar, leg je het verhaal liever direct bij de dokter neer, dan kan dat natuurlijk ook. En bij spoed kun je altijd diezelfde dag nog terecht.

In principe duurt een gesprek met de dokter maximaal tien minuten. Maar denk je langer nodig te hebben, dan vragen we je dit vooraf aan te geven. Zo voorkomen we onnodige wachttijden voor overige patiƫnten. Tevens verzoeken we een afspraak tijdig af te bellen als deze niet door kan gaan.

Terugbelspreekuur 
Voor korte vragen, adviezen en uitslagen, kun je jezelf tussen 8.00 en 10.00 uur aanmelden voor het terugbelspreekuur. De assistente vertelt direct wanneer de dokter je terugbelt.

Visites
Mogelijk laat je gezondheid het niet toe het spreekuur te bezoeken. Je kunt dan om een visite vragen, door tussen 8.00 en 10.00 uur een afspraak te maken. De assistente vertelt wanneer je de dokter kunt verwachten.

Pauze
Van 10.30 tot 11.00 uur hebben we koffiepauze en van 12.30 tot 13.30 uur lunchpauze. Uiteraard zijn we bij spoed altijd te bereiken via 0493-326690.