De Dokterspraktijk maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. meer info

Spreekuur

 Spreekuur

12 Josien van Geffen  DSC2086 17 06 juli 2020 bewerkt

Je kunt bij de assistente een afspraak maken voor het spreekuur. Zij kan je enkele vragen stellen over je klachten en of het spoed is. Op basis daarvan wordt een afspraak gemaakt. Maar, leg je het verhaal liever direct bij de dokter neer, dan kan dat natuurlijk ook. Bij spoed kun je altijd diezelfde dag nog terecht.

Voor een afspraak wordt standaard 10 minuten gepland. Denk je langer nodig te hebben dan kan dat en vragen we je dit vooraf aan te geven. Zo voorkomen we onnodige wachttijden voor overige patiƫnten. Tevens verzoeken we een afspraak tijdig af te bellen als deze niet door kan gaan.

Terugbelspreekuur 
Voor korte vragen, adviezen en uitslagen, kun je jezelf tussen 8.00 en 10.00 uur aanmelden voor het terugbelspreekuur. De assistente vertelt direct wanneer de dokter je terugbelt.

Visites
Mogelijk laat je gezondheid het niet toe het spreekuur te bezoeken. Je kunt dan aan de telefoon om een visite vragen. De assistente vertelt wanneer je de dokter kunt verwachten.

Pauze
Van 10.30 tot 11.00 uur hebben we koffiepauze en van 12.30 tot 13.30 uur lunchpauze. Uiteraard zijn we bij spoed altijd te bereiken via 0493-326690.